Paneer, som nifick recept på i ett tidigareinlägg, är en indisk ost som går att steka. Jag brukar steka den och krydda med lite salt och goda kryddor eller som i det här receptet först steka den och sedan ha på en het och söt sås som kokar ihoptill en glaze som täcker ostbitarna
Hetta upp flytande smör och fräs kycklingen på hög värme några minuter så att den får lite färg. Litethai, lite japanskt, litekinesiskt och lite svenskt
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Koka i 3 minuter. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivadechampinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. Koka upp och låt sjuda 3-4 minuter. 1 kycklingfilé. 2 selleri stjälkar. 1 röd paprika. 100 g champinjoner. 1 lime
Denna tonfiskröra med sting blev så otroligt god. Nu har jag gjort den ett antal gånger och tänkte att jag kan ju inte lägga ut ytterligare ett tonfiskrörarecept – men jag måste
Hetta upp oljan i en stor stekpanna. Couscous med grönsaker är god och nyttig snabbmat. Het couscous. Denna kombination med bland annat wokgrönsaker, curry och sambal är riktigtdelikat
Här har ni den självaste kryddblandningen jag slängde ihoplite snabbt, gott och starkt Kryddan längst till vänster är en utav minafavoritkryddor som jag använder i nästan allting, ”pepparmix” heter den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.