Idag tänkte jag nämligen bjuda med mig av ett grymt bra recept. Paleo - scones. • Paleo /. scones /. Mosa bananen med en gaffel och tillsätt sedan äggen
Men många som fortfarande tål mjöl väljer ändå att sluta med det, nu när så många studier visar att dagens hårt avlade vete med extra mycket gluten knappast är bra för någon, annat än just mjöl och brödtillverkarna
Fukta händerna med vatten och forma till scones. De är saftiga, mättande och relativt smaklösa vilket gör att de är väldigt tacksamma att fylla med vad man nu har för preferenser
Tidning, yoghurt med bär och hemmagjord müsli, sconesmed keso och en kopp kaffe till, mums. Idag är jag ledig, börjar nytt jobb på måndag, så idag blir det långfrukost, en löprunda i solen och middag med vänner ikväll
Allt det innehöll var smått galna mängder nötter och frön tillsammans med ägg och olivolja och ärligt talat lät det varken som om det skulle kunna hålla ihop, än mindre smaka gott
Idag är förhoppningsvis sista dagen med plugg. Paleokosten har gått helt ok på senaste tiden. Jag har hunnit med hur mycket som helst och fått massor av ny energi och inspiration som jag hoppas få med mig tillbaka till jobbet igen
“Paleo – Naturlig mat & livsstil”. Inser att jag aldrig lagt ut recepetet på en av mina absoluta favoriträtter här på bloggen vilket är lite av en skandal med tanke på hur många gånger jag gjort den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.