Det här är ett jätte bra recept på pajdegDet här behöver du210 gr mjölmix (lailas glutenfria använde jag)om du inte har våg så skall du ta 3½ dl1 tsk salt150 gr smör2 msk kallt vattenGör så här
Här har ni ett inlägg som innehåller flera bra recept på pajskal. Ibland vill man ha ett fullkornsalternativ, ibland vill man ha ett vanligt hederligt pajskal och ibland behövs det ett glutenfritt alternativ
Pajdegen passar utmärkt t ex till Quich Lorraine. För att laga Ljus Pajdeg till matpajBlanda ingredienserna till en deg och låt den svalna i kylskåpet ca 30 min
Har testat att göra pajdeg med mandelmjöl och sesamfrön för att få bort kolhydraterna enligt Allt om LCHF- bloggens recept och resultatet blir helt skapligt
Den här glutenfria pajdegen är jättegod, och mer proteinrik än vanlig tack vare sojamjölet. Sojamjöl har en ganska speciell smak som jag tycker passar perfekt i pajdeg
Receptet på en riktigt bra och enkel pajdeg är ovärderlig att ha i tider av knytkalas och utflykter. Perfekt att slänga ihop och fylla med det som finns i kylskåpet för tillfället
En superenkel och helt vansinnigt god glutenfri pajdeg gör jag med mandelmjöl och smör. Den blir verkligen sådär perfekt krispig och frasig och smakar betydligt mer än ”vanlig pajdeg”
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.