-) Men det är först om många timmar, strax ska jag pulsa iväg i snön till jobbet. Välkommen måndag ochläsarePaj är smidigt om man ska ha mat för många gäster och vill förbereda i förväg
Det var en rätt som ofta fanns på bordet till kvällsmat hos farmor och farfar. Nu återkommer den här hemma emellanåt för jag tycker fortfarande att det är riktigt gott och så är det ju riktig snabbmat om man har överbliven kokt potatis i kylen
Jag äter nästan allt i perioder, beroende på lust och smak. Jag kan snöa in totalt på en smak, en rätt eller ett tillagningssätt och äta det tills det känns som "aldrig mer"
Låt kräftstjärtar och kronärtskockshjärtan rinna av. Blanda med creme fraiche och pesto. Tillsätt hackad färsk basilika efter smak och till sist lite citron och ev lite salt och peppar
Tillsätt soja, tomatpuré, chilisås, vatten, crème fraiche och chilipulver. Hetta upp oljan i stekpannan och lägg i grönsakerna och låt dom fräsa ca 2-3 min. Rör om och låt puttra ca 10 min. Lägg in den skurna kasslern och låt den puttra ytterligare 5 min. ½-1 tsk chilipulver
Dagens matlåda bestod av korvgratäng med broccoli och ostsås och det är för mig en väldigt simpel maträtt, fort går den också, fortast går det självklart om man köper keldas ostsås (som jag gjort förr) men nu förtiden gör jag det mesta från grunden och det är inte avancerat, men känns ändå skönt att veta vad man har för saker i
Hacka ihop smör och mjöl, blanda i kesella och arbeta snabbt ihop till en smidig deg. Idag bjuder jag er på ett recept på en smakrik och krämig köttfärspaj som jag gjorde för ett tag sedan
Sprid ut pizzasåsen och mozzarellan jämnt över degen. Svetta löken och svampen i stekflottet från korven så att de blir mjuka och svampens överskottsvatten kokt bort
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.