Nästa gång ska jag göra en pajmed samma fyllning men utesluta kycklingen och ta mer ost istället. Inlägget med Paleo-sconesen råkade jag klicka bort (fru L klåfingrig) så hojta till om Ni vill ha receptet eller så går Ni inte på Marias blogg, det var ju där jag hittade receptet
över pajenmed bakplåtspapper så den inte blir bränd. Fördela skinka och broccoli i pajskalet. Välkommen måndag och läsarePaj är smidigt om man ska ha mat för många gäster och vill förbereda i förväg
Idag lyxade jag till det lite och testade att göra en lite nyttigare variant av paj som jag fyllde med rökt lamm, broccolisoltorkadetomater och fetaost och den blev väldigt populär hos herrarna i detta hus
En smakrik och frisk vegetarisk paj. Börja med lökblandningen, därefter soltorkadetomater och oliver, smula över fetaosten, strö över den rivna osten och avsluta med äggstanningen
Fördela löken i de förgräddade pajskalen tillsammans med strimlade tomater. Dela degen, kavla ut och lägg i två pajformar som är 23 cm i diameter. 6 st soltorkadetomater i olja
stat_gif += "&x_ads_imp_theme=" + wpcom_adclk_theme. Täck pajenmed äggstanning. Denna pajen är otroligt god och blir alltid väldigt uppskattad av både stora och små
Häll fyllningen i pajbottnen. Tryck ut degen tunt i en form med löstagbar botten. Blanda tomaterna, vitlök, soltorkadetomater, oliver, vispgrädde, ägg, salt och peppar
Pajskalet går ju att använda med vilken fyllning som helst. Jag har typ aldrig lagat paj (det är så jobbigt), eller några gånger men det var väldigt längesedan
Men nu sååIdag har jag och min syster gjort denna paj. tomat¨majsgurkaavocadofetaost ( icas med oliver, vitlök och olja) så häller man i allt, blir mumma
Skär de soltorkadetomaterna och oliverna i bitar och lägg dem i pajskalet. Jag fick en förfrågan om jag inte kunde lägga ut receptet på den pajen som vi fick till buffén när vi var hos min sambos systrar och här kommer det
Häll fyllningen i pajbottnen. Tryck ut degen tunnt i form med löstagbar botten. Blanda tomater, vitlök, lök, soltorkadetomater, oliver, vispgrädde, ägg, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.