Med Cottage Cheese og Fibra i bunnen blir den litt sunnere enn «vanlige» paier. Riv parmesan over paibunnenog ha på vårløk og bacon i biter (se bildet)
Del løk, hvitløk ogpurre i tynne skiver. Strø på salt og pepper og fordel i bunnen av paiskallet. Trykk deigen ut (den blir ganske løs) i en paiform ca
Varva squashmed lök och persilja i en väl rengjord burk. Nu har jag verkligen överflöd av squash och då passar det ju väldigt bra att göra den här goda inläggningen
Stek färsen med. Dela squashen och ta ut kärnhuset. 300g köttfärs1 ask färdig tärnad bacon1 pressad vitlöksklyfta1/2 dl het chilisås1 msk soya1 msk hackad timjanSalt o peppar2 squashRiven smakrik ostGör så här. 2 squash
Börja med att dela alla squash på längden och gröp ur kärnhuset med hjälp av en sked. Det passade verkligen perfekt med lite kvällsmat efter ett härlig och svettigt gympass
Fyll dem med färsen. Dela squashen på längden. Tillsätt lökröran och squashköttet. 2 st squash. 12 st squash 350 g köttfärs 1 st paprika 1 st gul lök 1 dl crème fraîche 2 tsk kinesisk soja 1 tsk salt 1 krm peppar Ugn. 1Lägg squashskålarna i smord eldfast form
Att lägga in squash i ättikslag har jag, konstigt nog, aldrig tidigare tänkt på att göra. Jag hade en förutfattad mening om att squashen kanske skulle bli sladdrig och tråkig, men det blev den inte utan den blev väldigt krispig och fin (jag valde små squashexemplar)
Skala, dela, kärna ur squashenmed en tesked. Häll över i varma rena glasburkar och förslut med lock. Lägg squash och chili i en skål med ättiksprit, vatten och salt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.