La den hvile litt før du spiser den. Paideig er best å lage med hendene syns jeg. Pai er fantastisk godt og denne oppskriften er en av favorittene våre
Fräs runt så att osten smälter och smaka av med salt och peppar. Lägg tillbaka pastan i kastrullen och tillsätt baconfräset, brieost, spenat och basilika
Dela baconen i mindre delar och fördela jämnt över stekpannan tillsammans med getosten. Fräs rucolan i en ugnstålig stekpanna, tillsammans med finhackad lök och vitlök i rikligt med olivolja
En bit paj, lite sallad, ett par skivor salami (Magnifico), ett par gula cocktailtomater, lite kapris och slutligen ett par skivor baguette med valnöts-färskost toppad med soltorkade cocktailtomater
Svits kylling medbacon på en rygende varm pande, så baconskiverne "lukker sig" omkring kyllingen. til med pebersauce og/eller lidt mere hvidvinseddike + salt og peber
Börja med att skiva och knapersteka baconet. Gör ett hål i mitten av baguetten och fyll den med röran. Låt baconen ligga på hushållspapper så att överflödigt flott försvinner efter stekning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.