När jag letade efter ett recept på chokladcupcakes hittade jag inget medsmaksättningav tonkabönan, och jag hade inte en aning om hur man skulle använda bönan på rätt sätt,så jag googlade och det stod att man antingen kunde riva eller koka ihop med vätska och sedan sila bort resterna
Du kan givetvis välja att smaksättamed något annat om du föredrar det. Glasyren gjorde jag av Philadelphia färskost som jag blandade med Sukrin melis - florsocker i form av ett sötningsmedel som är gjort av Erythritol, en sockeralkohol som är naturlig och som inte skadar tänderna
Igår gjorde jag cupcakes som består avvitchoklad muffins toppad med len Hallon frosting. Sen klickade jag i lite i taget av den skurna frostingen i den varma frostingen och vispade hela tiden och när jag typ nästan hade vispa i allt så såg det ut som den skar sig igen men jag fortsatte att vispa och den rättade till sig och blev riktigt god med mycket smakav hallon
Nyttiga chokladbollarmed en hint av lakrits. Dessa bollar är väldigt energirika, dock proppade med nyttigheter som kroppen älskar – lite beroende på ditt mål så rekommenderar jag att inte överkonsumera
Perfekt med en god tårta som man kan förbereda i god tid. Blanda ned hälften av den vispade grädden. citronmelissJordgubbar under säsong, annars kan man ta hyvlad vit choklad
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smakav mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen av vit choklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Det här är en lite friskare biskvi medsmakav citron och vit choklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Rör ihop smeten med de finkrossade digestivekexen till en välblandad deg. Om du gillar jordnötssmör, krämig chokladganache och smakenav kaffe och salt kommer du älska dessa små godsaker
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.