Skala ochfinhacka löken. Fräs den i smör under omrörningtills den blirliteglansig. Tillsätt champagne, vatten, grönsaks-, hummer-, fiskfondoch lagerblad
Men vardag är det oavsett och vardag innebär att jag alldeles för sent står och glor ini kylskåpet och känner mig totalt tom i huvudet vad gäller all form av inspiration för matlagningen
Ochvilket resultat, såg ut som pasta och smakade nästan som pasta. Senaste månaden har detta pastarecept gått runt och prövats iolikavarianter på en massa mat/hälsobloggar
Det är möten, samtal och telefonen ringer varm hela tidenoch jag har skolat in en toppentjej på jobbet som nu jobbar kvällen så det blir nu att fira älskade maken på tu man hand i lugn och ro
Ta ut ochtina laxen. Potatis. Skala potatisenoch koka i lättsaltat vatten. Citrongräddsås. Smaka av med lite salt och peppar ochrivicitronskaloch smaka av med citronsaft
Hacka lök ochvitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. TinaBroccolinoch dela imindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.