Riv chokladen och strö den och pinjekärnorna över rabarbern. Skär rabarbern i 10 cm långa bitar. Smält rabarbern i mitten av ugnen 15–20 min. 500 g rabarber
hemgjordchoklad,. De går naturligtvis att göra i vilken smakkombination en vill själv, men i vår trädgård växer rabarbern så det knakar och affärerna säljer jordgubbar billigt, så det var ju som givet
Fördela blandningen över rabarbern. 500 gram rabarber. Ansa och skär rabarbern i ca 2 cm breda bitar. Fördela rabarbern i 6 ugnssäkra portionsformar eller i en stor pajform. 500 gram rabarber
Dagens gofika blev en smulpaj med rabarber och vit choklad. Idén till receptet fick jag från Karins Kök, som använde äpplen i sin smulpaj igår, men eftersom vi har så gott om rabarber just nu var rabarber den givna ingrediensen för mig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.