Klicka för att delapå Facebook (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att delapå Google+ (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för utskrift (Öppnas i ett nytt fönster)Klicka för att delatillPinterest (Öppnas i ett nytt fönster)GillaGilla Laddar
Hetta upp smör i en gjutjärnsstekpanna, och stek två laxbitari taget påmedelvärme. Fördelenmedlax är att den är lätt att arbeta med, och ganska tålig för diverseexperiment
Tärna laxen och strimlasalladen, lägg i en bunke. Rör ihop crème fraiche, olivolja, äppelcidervinäger, vatten, pepparrot, salt och peppar till en dressing
Dela ner laxeni grova bitar och lägg dem påfrittatabitarna. Frittatapåfärskpotatis och Västerbottensost serverad medvispad crème fraiche, kallröktlax och dillKlassiska smaker som passar alla
Dela brysselkålen och tillsätttill resten av salladen. Dela fetaosten i kuber, klipplaxeni önskad storlek, skiva purjolöken och skivapaprikan - blanda allt i en skål
Delainlägget här. Blanda de båda ostsorterna och fördelaovanpå tomatsåsen. Toppa pizzornadirektmedskivor av kallröktlax, spritsapå pepparrotskrämen och toppa allra överst med färsk ruccola
Stek påmedelvärmei mycket smör. KallröktlaxiskivorCitroniskivorCremefraiche utduttad medmatskedfinhackadrödlökfinhackadgräslökdillkvistarHär har jag lagt laxduttarnapå en kokospannkaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.