Jag hade skrivit ett helt annat inlägg tills idag, men efter att ha bakat denna goda och saftiga päronkaka kände jag bara att denna måste få komma med idag
Jag fortsätter mitt semesteruppdrag, att hitta bra recept som är glutenfria. Dottern har fått diagnosen IBS och ska därför undvika gluten och laktos ( och en hel del frukt och grönt) för att må bra
En saftig sockerkaka med päronfyllning. Du kan också använda annan frukt och då byta smaksättning. Om du väljer äpplen blir det klassiskt gott med kanel
gluten och laktosfritt morotsbröd blev det. Jag och Aramis bakade bröd förra veckan. Jättegott när det kom direkt ur ugnen, helt ok att ha i frysen också men då kan inte det direkt tävla med surdegsbröd - men ok som ett alternativ
Det här receptet på glutenfri kladdkaka måste jag bara dela med mig av. Själva kakan är både glutenfri och mjölkfri, och som tillbehör väljer du förstås något helt mjölkfritt grädd- eller glassalternativ om du måste eller väljer att undvika alla mjölkprodukter
Rabarber tycker de flesta blir surt utan en hel del socker så det här receptet med agave tycker jag är det bästa sättet att kunna njuta av rabarbern på ett bättre sätt
efter sommaren kommer ju många som bekant, in i en period där man försöker hålla igen lite grann på matintaget då det ju oftast är tämligen större under sommaren
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.