8 tunna
skivor ytterlår / 8 tunna skivor rökt torparfläsk (eller bacon) / 0,5 gul lök / 4 cornichons / 4 msk fransk osötad senap / nymald svartpeppar från kvarn / 2,5 oxbuljongtärningar / vatten så att det täcker / smör att fräsa i / tandpetare av trä för att fästa ihop rulladerna
Oxrullader kan man fylla med olika godsaker. -) Fyllda oxrullader. Läs även andra bloggares åsikter om Fyllda oxrullader , Melonsallad , Smaksatt fetaost 4 pers
Finhacka löken och fräs den i smör. Låt svalna och blanda med senap och persilja. Lägg en klick av fyllningen och en bit saltgurka i mitten på varje köttskiva
Oxrullader i krämig sås, så himla gott. Måste dela med mig av vår goda lördagsmiddag. Viktigt här att man låter rulladerna koka sig tillräckligt möra i buljongen innan man tillagar såsen, torrt kött är inget gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.