Oxrullader
cat's bak- och matblogg
cat's bak- och matblogg
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 tunna skivor ytterlår / 8 tunna skivor rökt torparfläsk (eller bacon) / 0,5 gul lök / 4 cornichons / 4 msk fransk osötad senap / nymald svartpeppar från kvarn / 2,5 oxbuljongtärningar / vatten så att det täcker / smör att fräsa i / tandpetare av trä för att fästa ihop rulladerna
  • / 3-4 dl vispgrädde / 1 dl smetana / 3 msk svartvinbärsgelé / 1 tsk worchestershiresås / 2 droppar fish sauce / 3 msk flytande kalvfond / 1-2 msk inläggningsspad från tex paprikasallad (recept finns HÄR)
  • 1-2 msk maizena och lite vatten att röra ut med

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.