Oxfilé Wellington med pommes duchesse och madierasås
Recept och reflektioner kring mat
Recept och reflektioner kring mat
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 50033300 gr färska champinjoner
  • 300200 gr rökt sidfläsk
  • 4 st schalottenlökar
  • 4 3 msk tomatpuré
  • 3 msk hackad färsk timjan
  • 33 nypor vetemjöl
  • Oxfilé
  • 800 g oxfilé
  • 22 st smördegsplattor
  • 11 st ägg till pensling
  • salt
  • och olja till stekning
  • 10-15 min
  • 4 st schalottenlökar
  • 11 st liten morot
  • 11 knippe bladpersilja
  • 11 dl madeira
  • 44 dl kalvfond
  • 11 msk tomatpuré
  • 11 msk smör

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.