Oxfilémed hemmagjord pommes och beasås (mjölkfri). Putsa oxfilén. Lägg köttet i en plastpåse med portvin, vitlöksklyftor, persilja, salt och svartpeppar
200 g oxfilé. 200 g svamp som champinjoner, kantareller eller shiitake (ca 10 stora svampar). 400 gram penne, följ anvisningar på paket till fyra portioner
Maken har vid några tillfällen köpt med sig oxfilé hem från Sydafrika och vi hade en liten svansbit. Lade upp det som ni kan se på bilden med skivor av köttet på toppen ochsvampen allra högst upp
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Blanda rumsvarmt smör med finhackad vitlök, timjan, salt och peppar. Medans steken står i ugnen förbereder du potatisen genom att skrubba den så den är ren men inte utan skal
Putsa oxfilénoch stek den gyllenbrun runt om i en stekpanna. Smaka av med salt och peppar. Fräs undertiden finhackad schalottenlök tillsammans med savoykålen i några minuter i smör
oxfilé,. Klä in en springform med bakplåtspapper i botten och runt kanterna. Börja med potatiskakan. Klipp till ett ark bakplåtspapper och lägg ovanpå potatisen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.