Oxfilé provencale med potatisbakelse, svamp och persiljekräm
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Ca: 1 1/4 kg putsad oxfilé
  • 2 msk olja till stekning
  • 1 1/2 tsk salt
  • 2 krm svartpeppar
  • Steksnöre att binda med
  • 1 kg potatis av mjölig sort
  • 3-4 msk olja till stekning
  • 2 krukor persilja
  • 150 g skogssvamp
  • t ex karljohan eller kantareller
  • 2 tomater
  • 1 schalottenlök
  • 2 skivor bacon
  • 1-2 msk finhackad färsk timjan
  • 1-2 msk vatten
  • 50 g rumstempererat smör
  • 50 g naturell färskost
  • 1-2 tsk färskpressad citronjuice

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.