Oxfilé Provencale
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 msk timjan , finhackad
  • 1 salt
  • 1 peppar
  • 2 st potatis(ar) , stora, fasta
  • 800 gram oxfilé , av mittbiten
  • 1 smör , och olja till stekning
  • 4 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 1 worchestershiresås
  • 1 tabasco
  • 1 peppar
  • 1 salt
  • 100 gram smör
  • 2 klyfta(or) vitlök (ar)
  • 0.5 st Citron , saften
  • 4 msk persilja, finhackad
  • 1 kvist(ar) rosmarin
  • 2 st lagerblad
  • 1 kvist(ar) timjan
  • 1 kvist(ar) körsbärstomater
  • 0.5 st vitlök (ar)
  • 3 dl olivolja
  • 1 smör , till stekning
  • 1 salt
  • 1 peppar
  • 250 gram haricots verts
  • 1 st Schalottenlök (ar)
  • 4 skiva(or) bacon
  • 1 dl Rödvinssås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.