Lägg tomaterna i en form och låt de gå varma samtidigt som gratängen. oxfilé,. Förutom att fixa maten för kvällen så inleddde jag även "mellovakan" med att riva av några mellolåtar med sång och gitarr innan tv-sändningen började
Gnid in oxfilén i pepparblandningen. Koka upp vispgrädde tillsammans med fond. Koka upp vinäger, socker och vatten, häll lagen över tomaternaoch ställ kallt
Den här gången fick kålen sällskap av bakade tomateroch en saftig bit oxfilémed vitlökssmör. Häll ytterligare rikligt med olivolja över kålen, krydda med salt och peppar och lägg några timjan-kvistar på toppen
Blanda senap med grädden och häll över fisken. Rätten kan göras med färsk eller fryst torskfilé - om du använder ett fryst block låter du fisken halvtina först
Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilémed en denna sås samt en chèvrekräm. Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.