Oxfilé med tartarsallad
Coop
Coop
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 900 g oxfilé i bit
  • 2 tsk smör
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk nymald svartpeppar
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1,5 tsk osötad senap
  • 2 droppar tabasco
  • 2 msk kallt vatten
  • salt
  • peppar
  • 150 g romansalladshuvud
  • 80 g rucolasallad
  • 1 röd lök, i tunna skivor
  • 1 dl ättiksgurka, i tunna skivor
  • 1 rädisor, i skivor
  • 2 msk kapris
  • 1,2 kg små potatisar
  • 1 msk olja
  • 0,5 tsk flingsalt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.