Oxfilé med parmaskinka, äpple och portvinssås
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • 1⁄2 tsk salt
  • 1 1⁄2 krm svartpeppar
  • Arla® Svenskt Smör
  • 1 st schalottenlök
  • 1⁄4 st äpplen
  • 25 g hackad parmaskinka
  • 1⁄2 tsk timjan
  • 1⁄2 msk balsamvinäger
  • 1 dl grovriven Kvibille Präst®
  • 1 st schalottenlök
  • 1 1⁄2 dl rött portvin
  • 1 dl vatten
  • 1 1⁄2 msk konc kalvfond
  • 1 msk svartvinbärsgelé
  • 1⁄2 krm vitpeppar
  • 1⁄2 msk majsstärkelse
  • 50 g Arla® Svenskt Smör , rumsvarmt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.