Oxfilé med madeirasås
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 600 g oxfilé
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör
  • 2 1⁄2 dl Arla® vispgrädde
  • 1 msk kinesisk soja
  • 1⁄2 dl madeira
  • 1 msk grovmalen svartpeppar
  • 12 st små potatis
  • 1 1⁄2 dl Kvibille® cheddar riven
  • 1 st röd chili urkärnad och strimlad
  • 25 g Arla® Svenskt Smör
  • salt
  • 200 g haricots verts
  • 2 st hackade schalottenlök
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • 1 msk Arla® Svenskt Smör
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.