Oxfilé med gremolatasmör
Arla
Arla
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 500 g oxfilé
  • Arla® Svenskt Smör
  • salt och peppar
  • 100 g rumsvarmt Arla® Svenskt Smör
  • 1 st pressad vitlöksklyfta
  • rivet skal av 1 st citron
  • 1 dl hackad färsk bladpersilja
  • 1 krm salt
  • 1⁄2 krm svartpeppar
  • 4 st morötter
  • 1 st rödlök
  • 200 g haricots verts
  • 2 msk pinjenötter
  • 1 kruka romansallad
  • 1 kruka färsk basilika
  • 3 msk olivolja
  • 2 msk rödvinsvinäger
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.