B. j. u. d. e. r. p. å. n. a. g. o. f. s. t. m. l. i. h. ä. E. ö. v. b. y. k. R. c. H. M. ,. x. é. 4. 8. 0. G. 1. L. K. 2. S. 7. 5. 3. T. 6. P. /. (. ). O. V. C. D. A. s j. k g. d l
Tillagade oxfilé med hasselbackspotatis och till det en gudomlig rödvinssås. Rödvinssås. Har nyss kommit till skolan och väntar på att fysiklektionen ska börja
700 g välmarmorerad oxfilé, (beräkna 150-200 g per person). Helstekt, örtrullad oxfilé700 g välmarmorerad oxfilé, (beräkna 150-200 g per person) 1 hel vitlök 1 kruka persilja 1 kruka körvel 1 kruka timjan 1 kruka gräslök kvist dragon neutral olja, att rulla och steka i smör, att steka i
700 g välmarmorerad oxfilé, (beräkna 150-200 g per person). Helstekt, örtrullad oxfilé 700 g välmarmorerad oxfilé, (beräkna 150-200 g per person) 1 hel vitlök 1 kruka persilja 1 kruka körvel 1 kruka timjan 1 kruka gräslök kvistar dragon neutral olja, att rulla och steka i smör, att steka i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.