Till det serverade jag en supergod blomkålsgratäng. *Krydda ev med lite salt och vitpeppar. *ta bort skalet på en lök och skär den till ringar och lägg på
Bryt upp blomkål i bitar, grovhacka paprika. Servera med en redig klick keso och lite snabbsyrad lök. Zuccinin har växt så det knakar i sommar och alla maträtter med den ingrediensen är populära just nu
Alsace ligger granne med Tyskland. Ansa och skölj blomkålen. Den vanliga varianten blir ofta lite trist, men med vitt vin i såsen får den en välbehövlig smakskjuts
Stek vitlök och purjolök i en stekpanna, tillsätt resten av grönsakerna. Ni som följer mig på Instagram har kanske märkt att jag är inne i en blomkålsperiod just nu
Smaka av med baskryddan. Oststuvade Makaroner. När jag lagt upp min första portion på tallriken så blandade jag ihop korven med pastan, tillsatte lite grovmald svartpepper och satte i en sockerkaksform - lätt det kallna
Blanda vatten, mjöl och vitlökspulver till en slät massa. Täck blomkålsbitar ordentligt i massan. Grädda blomkålen i 15 min, vänd i mitten av tiden. 1 st Blomkål Färsk. 1 msk Vitlökspulver
Koka den mjuk, men med lite spänst, låt rinna av väl. Dela blomkåleni mindre bitar. Lägg den varma blomkålen i en ugnsfast form och ringla över olivoljan, strö över parmesan, persilja och sist ströbrödet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.