Ostpajermed färdig smördeg gillas. Ostpajerna blir ganska stora då men det gör väl inget. De här godsakerna äts med fördel lite ljumma men de går även att äta kalla
Denna underbaring som finns i så många former, storlekar och smaker kan både stoltsera för sig själv samtidigt som den kan vara en riktig smakförhöjare i samspel med andra livsmedel
Servera pajen med tillbehören. 200 g parmaskinka100 g salami1 dl oliver800 g cantaloupemelon250 g körsbärstomater200 g tomatsalsa med lök40 g rucola. Blanda samman degen i en matberedare, kavla ut den och klä en form med löstagbar kant, 24 cm i diam
Nåt jag kan dela med mig av är i alla fall ett recept på den goda potatis vi åt till grillat på midsommarafton, denna kommer det bli fler gånger i sommar, MUMS
Tillsammans med den här salladen där fänkålens söta lakritsmak dansar tango med de kryddiga rädisorna och citronen friskhet, så kan ni ju tänka er hur gott det blev
Fräs spenaten och tomaterna med löken några minuter, häll sedan över allt i pajskalet. Blanda keso, fetaost och ägg med kryddorna och häll detta över grönsakerna i pajformen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.