Jag gillar att fräsa på lövbiff eller fläskfilé och göra en god sås med lite grönsaker. Lövbiffen kan bytas ut mot fläskfilé, tillagningssättet blir det samma
4 4 port ris (gärna jasmin) Sås 1 dl japansk soja 1/2 dl vatten 1/2 dl honung eller strösocker 1 msk riven färsk ingefära 1 vitlöksklyfta 1 tsk majsstärkelse Grönsaker 2 tsk sambal oelek 1 lime 1 msk olja salt 1/2 förp stjälkselleri (à 450 g) 250 g pak choi Kött ca 500 g lövbiff 1 msk olja 1 msk sesamfrön Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
och det är riktig matkoma här. igår kom jag tack och lov iväg till kiropraktorn. Men mannen kom iväg på det och det var en nöjd, glad och ambitiös kille vi har
Häll såsen över lövbiffarnaoch strö över klippt persilja. Lägg ut lövbiffarna på ett bakplåtspapper. Idag har varit en solig och härlig dag, perfekt att gå på trädgårdsmässa
Servera lövbiffarna med teriyakisåsen och bakad eller pressad potatis. Eftersom man vill hinna med mycket, så får inte middagen ta för lång tid… lövbiff brukar bli bra
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.