Blanda mjöl bakpulver socker o salt i en matberedare, tärna i smöret och kör på högsta hastighet tills smöret finfördela tillsätt filmjölk o båda ostsorterna kör maskinen tills allt blandats fördela smeten i ca 20 muffinsformar grädda i 225 gr ca 15 min 8 dl mjöl
Ingredienser Portioner. ca 15 st Deg 25 g färsk jäst 5 dl kall mjölk eller vatten 1 tsk salt 2 msk olivolja ca 3 dl riven lagrad ost (3 dl motsvarar 150 g) ca 1 l vetemjöl special (1 l motsvarar ca 600 g) Garnering 1 dl ägg ca 2 dl riven ost Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
(toppas med valfri mängd riven ost). Toppa bullarna med riven ost. Ett riktigt bra recept på saftiga och goda ostbullar - Ingår i EDITHS BÄSTA >> (10 st)
Jättegoda, saftiga bullar, fyllda med lagrad ost blev god kvällsmat för oss ikväll. Man behöver egentligen inte äta bullarna med smör och pålägg, eftersom ostfyllningen gör dem saftiga och smakrika nog att ätas som de är
Rätten blev i slutändan friterad sötpotatis med rödlök, fetaost, rostade solrosfrön och gräslök. Häromdagen testade jag att skiva den och steka den i rikligt med olja, så att den blev knaprig på ytan
Jag har den senaste tiden läst en del om ayurveda och försökt förstå/lista ut vilken personlighet/kroppstyp som mest stämmer in på mig och vad jag med tanke på det borde äta för att må som bäst
Riv morötterna och rör i dom tillsammans medsolrosfrön och salt. Morotsfrallor medsolrosfrön, 12 st50 g färsk jäst50 g smör5 dl vatten2 morötter (ca 130 g)1,5 dl solrosfrön1 msk saltca 15 dl vetemjöl(gärna Manitoba Cream som är väldigt proteinrikt och ger ett större och fluffigare bröd)1 ägg till pensling1. Pensla frallorna med uppvispat ägg och grädda i mitten av ugnen 12 minuter. Morotsfrallor medsolrosfrön, 12 st
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.