Sonen fick ett kombinerat munkjärn/belgiskt våffeljärn av påskharen. Idag blev det lyxfrukost minsann. Imorse provade vi våffeljärnet och jag gjorde efter Leila Lindholms recept
Känns ju lite märkligt att först gå runt i ett julpyntat Antwerpen där snön lyste med sin frånvaro och sedan hoppa på tåget för vidare transport till Essen där årets skörd av belgiska julöl var uppdukad för publikum
På Nobeldagen dukade vi med servettbrytningen Ädelstenen. Gör man samma vikning med 3-4 papper/servetter av olika storlek får man en väldigt fin julgran
Första gången jag gjorde denna läckra tårta var över 20 år sedan när jag var i tonåren. Jag gjorde den till min brors födelsedag och minns att jag var väldigt nöjd över hur den såg ut
Belgisk våffla . Viker man med ett stort papper kan det hela gå att använda som snackskorg. Viker man flera av dessa och flikar in dem i varandra får man en spännande boll
Receptet är Anna Bergenströms och i mitt tycke helt perfekt, men så använde jag också belgisk kakao (direktimporterat av mitt hjärta) och 70 procentig choklad av bra kvalitet (Lindts tror jag det var)
Har länge velat ha ett belgiskt våffeljärn, en vilja som blev ännu starkare sedan vi i USA åt nygräddade våfflor med Smucker's breakfastsyrup till frukost flera gånger
Detta recept på belgiska våfflor är jättegoda. Belgiska våfflor passar bra till brunch / mellanmål. Servera gärna belgiska våfflor tillsammans med bär, florsocker, grädde, sylt, mjuk vaniljglass eller varför inte med nutella
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.