Jag känner inte behov av att äta choklad hela tiden, men när choklad(igt) är inkluderat i bakelser, efterrätter, snacks, frukostar, smoothies osv, då brukar jag allra oftast känna "ååh mums vad gott
Varför är det alltid så när man är på något föredrag eller får information om någon förändring att det finns någon som är superkritiskt och ifrågasätter precis allt
Se till att inte lägga för mycket smet i stekpannan, då det kan bli äggröra. Make sure to not pour to much of the mixture in at the same time, since that will make scrambled eggs
Om ni har börjat tröttna på alla mina chokladrecept så vill jag att ni säger det, haha, men choklad är ju svårt att inte älska - oavsett vilken måltid den är inkluderad i
Det finns några få smaker, ingredienser och matvaror som jag älskar, och en av dessa är pesto. Jag verkligen älskar att det är fräscht, somrigt och, trots att man får lite äcklig andedräkt efteråt, så är kombinationen mellan basilika och vitlök exemplarisk
När jag säger svensk mat, vad tänker du på då. Förutom det så har vi dessutom falukorv, knäckebröd, färsk potatis, sill, skaldjur och lax (i ugn, rökt eller gravad) som är typisk för vårt svenska kök
Det finns flera kandidater (mer om de olika i Chokladkategorin), men Organic Nectars choklad har den fördelen att den är väldigt lik just en chokladkaka i det att den är relativt fast och med tydligt knäck, utan att vara snustorr eller för hård, som ett par tidigare testade
Det vill säga, det går snabbt att tillaga dessa bollar. Perfekta pluggsnacks är här. Jag hann göra dessa på 10 minuter, fick lite tid över mellan att komma hem från skolan till att inta biblioteket för pluggstuga. 1 msk madelmjöl (går att utesluta)
Eftersom jag inte äter mjölkprodukter främst för att jag har MS vilket är en autoimmun sjukdom och jag måste hålla inflammationerna nere så är tyvärr inte yoghurt eller kvarg ett snackalternativ för mig
Det här är en riktig favorit som brukar vara mycket uppskattad av gästerna. Helst ställer jag fram ett fat med salladsblad som små kupor av isbergssallad och ett annat vackert fat med tonfiskröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.