Hamburgare "Oopsie style". Klicka ut sex stycken oopsies på en plåt med bakplåtspapper. Hej alla läsare. Jag kommer att lägga ut två recept i repris då jag inte riktigt får det att fungera med Hittarecept
Igår gjorde vi hemmagjorda ekologiska hamburgare med bröd till middag. Det smakar så mycket bättre med egna hamburgare tycker jag och så vet man precis vad som finns i
Hamburgare som lyxas till med två såser blir fin helgmat att bjuda på. Med lite tid och omsorg kring tillbehören blir denna i grunden enkla anrättning något alldeles extra
Ingredienser. 3 ägg. 1 dl philadelfia ost. nypa salt. Tillagning. Separera äggen , vispa ägg vitan med saltet till ett hårt skum & vispa gulan med philadelfia till len smet
1. Hamburgare. Skala och finhacka lök och ansa och grovhacka champinjonerna. Hetta upp lite smör och olja i en stekpanna och fräs lök och svamp tills svampen har vätskats ur och fått lite färg
Blanda samman allt utom pepparmixen. Forma 4 hamburgare och klappa in pepparmixen. Stek. Mot slutet kan du lägga ost på dem och låta den smälta ned under lock
Till botten använde jag mig av ett oopsies recept, blev riktigt gott. Jag toppade mina oopsies med creme fraiche smaksatt med vitlök samt riven ost och rödlök, mums
Sätt ugnen på 200 gr. Dela vitor och gulor. Vispa vitorna styva med saltet. Rör ihop gulorna med fiberhusk, philadelphia och bakpulver och vänd sedan ner vitorna försiktigt i äggsmeten så det blandar sig
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.