Italiensk kycklingpasta 4 port2 paket färsk tagliatelle eller 500 g torkad tagliatelle2 kycklingfiléer2 tsk smör eller olja3 dl matlagningsgrädde10-15 soltorkade tomater, antingen i olja - väl avrunna eller torkade som är uppmjukade i kokande vatten1 vitlöksklyftasalt och pepparev
Ska du laga för mer än 3 personer bör du steka köttet i omgångar eftersom det är viktigt att det är hög värme. ingefära, ca 3-4 cm. 2-3 mask soyasås. ingefära, ca 3-4 cm 2 vitlöksklyftor 1/2 färsk röd chilli. 2-3 mask soyasås
3 dl Vetemjöl. 3 Ägg. 3 dl Mjölk. 3 dl Steksky+buljong. Frukost. se måndagLunch. Skiva ner den varma potatisen i en blandning av oljan, salt,peppar, hackad lök, hackad gurka och kapris
3 dl rapsolja. 3 dl rapsolja. Sallad är ungefär som soppa, vi äter det när barnen inte är hemma. Det här receptet har jag delat tidigare men eftersom det är det ultimata och mest utvecklade jag har i mina gömmor så får ni det igen
Kycklinggryta (paleo) (2-3 personer). Ha sedan i jordnötssmör och curry efter behag ( ca 2-3 tsk). Idag åt jag och A en härlig kycklinggryta till middag
Torka i torkugn på 40 grader i 3-6 timmar beroende på storlek. 3-6 timmar beroende på storlek. I orginalreceptet heter de här skapelserna Strawberry Macaroons men i ärlighetens namn har de inte många likheter med makroner
Kallrökt laxpasta4 port1 st rödlök, finhackad1,5 dl matlagningsvin/torrt vittvin3 dl grädde1 fiskbuljongtärning500 g kallrökt eller varmrökt laxfilé2 dl hackad dill400 gr pasta1 citronolivoljasalt och pepparFräs rödlöken i oljan på medelvärme utan att det tar färg ca 5 min
Texas Honey, väldigt rökig och stark (3/10). Texas honey, very smokey and to strong (3/10). Körde lite provsmakning på de fem olika kycklingspett smarkerna från deli disken på ”min” Ica maxi i Hyllinge
Gröna februari lider mot sitt slut, och här kommer månadens sista recept. Men ni behöver inte oroa er, vi tjejer kommer inte att sluta här utan nya spännande saker är på gång
3 dl valnötter. 3 dl valnötter. Det här råa godiset är en av mina favoriter. Superenkelt att göra, kräver ingen torktid och har en perfekt, smörig chokladkokossmak
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.