Jag provar och provar, bakar och bakar, men hittar inte precis vad jag vill ha. Jag tänker på nyttiga grahamsbullar som är så torra och tråkiga som åt man en näve havre
Advertisements. Antingen tillagar du steken i ugnen på 175 grader och använder en stektermometer eller så gör du som jag och kör den i ugnen på låg temperatur, runt 75-100 grader, i 5-7 timmar beroende på form och storlek
Släng upp degen på bakbordet och knåda till den, fördela till så många bullar som ni vill ha. Dom här bullarna smakar PRECIS som en helt vanlig semla, där är lite mindre sötma men det kompenserar man med fyllningen♥
Hela helgen i sängen med hög feber grämer jag mig också över… Så fullständigt onödigt. Rubriken är ganska typisk mig… Att vilja så mycket men inte orka… Just nu för att det spelar mig snart ett spratt att må såhär dåligt
I senaste Allt om Mat sätter de betyg på pizzabottnar med tomatsås och jag lyckades visst pricka in en av de sämre sorterna med den pizza jag gjorde för några dagar sedan men det blev gott nog ändå
Mortla saffranet tillsammans med någon nypa socker, så att pistillerna finfördelas. Degen behöver inte knådas, bara arbetas ihop så att du kan dela den i tre bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.