Låt omeletten ”stå till sig och ”stanna” i konsistens före du kär upp den i portionsbitar. Häll av och lägg ner i ugnsfast form tillsammans med den gröna blasten från en stor purjolök
Sparrismedbacon, parmesan och nötter är magiskt. Salta nötter, jag tog paranötter idag, men det går bra med vilka som helst eller rostade pumpa/solrosfrön
Eller med skinka… Du bestämmer vad du vill fylla din omelettmed. Lägg ner grönsakerna i pannan, krydda med lite herbamare, finhackad torkad vitlök och grovmalen svartpeppar
Känn efter med en kniv om sparrisen är klar. Det låter himla flashigt med skum, men det är skitenkelt. Lägg sparrisen på en tallrik, skumma upp såsen igen om det behövs och häll den över sparrisen strö över bacon
I många av de Amerikanska matlagnings programmen har de ofta medsparris som är inlindat i något. Så att baconen får lite färg och att sparrisen håller lite av sin krispig het
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.