Blanda keso med lite hackad paprika och gräslök och lägg ovanpå fisken. Skär ett snitt ända ner till skinnet på en bit laxfilén utan att skinnet skadas
Blanda keso med lite hackad paprika och gräslök och lägg ovanpå fisken. Skär ett snitt ända ner till skinnet på en bit laxfilén utan att skinnet skadas
Skär laxen i små skivor och lägg ovanpå omeletten. Lägg upp omeletten på en tallrik. Häll det i en stekpanna och stek på medelvärme tills ytan stelnat (se till så att den inte bränns vid)
Tänk på att när laxen blir varm fäller den ut sälta i omeletten, så var därför försiktig med saltet. Hetta upp en teflonpanna och häll i omelettsmeten i olika omgångar
Hittade laxfiléer, som jag stekte med salt och peppar. Till laxen gjorde jag remouladsås, enkelt och god sås, som man bara rör ihop under tiden laxen steks
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.