Mallig som jag är ska jag visa upp mina petit choux-bakelser i ett kommande inlägg. Nästa gång blir det bra och när jag väl lärt mig behärska konsten att göra sufflé, ja då är det dags för en ny utmaning
bär är mycket nyttigare än så, främst på grund av att de innehåller fytokemikalier, eller färgpigment i skalet, som fungerar som starka antioxidanter och skyddar cellerna mot cancer, åldersrelaterade sjukdomar, sänker kolesterolet och hämmar inflammationer
den ena med smak av choklad och den andra är mer traditionell ochdessutom ekologisk. Nu dricker jag inga mängder glögg, så jag har kvar både ett och två år gammal glögg
Av outgrundliga skäl så går potatisen snabbare attskala då om man gör det snabbt efter att barnen somnat mot om man gör det efter jobb och dagis när de är med, hungriga och rätt trötta
Nyp till ordentligt i kanterna och lägg rullarna med skarven nedåt på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en klick fyllning som en sträng mitt på degen och rulla ihop till rullar
Blir det sedan aningen för starkt gäller det att raskt och självsäkert lägga över skulden på den röda spanska pepparn som numera högst opålitligt kommer av varierande potens
Dela varje tredjedel i tolv mindre bitar, och rulla bitarna till korvar som du sedan formar till lussekatteroch placerar på plåten med gott om utrymme för jäsning
- du måste prova bakar den här bullan du vill kommaälska de. Min kompis har berättat till mig. Stjälp upp degen på ett mjölat bakbord och baka ut önskade bullar
Eftersom jag inte hade något recept utan gjorde allt efter eget påhitt så är receptet sådär lite på en höft, men hörrni gör det här och njut av rätten till en iskall bira eller ett glas porlande bubbel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.