Blanda äggvita, strösocker, vaniljsocker, salt och citronsaft i en ren rostfri bunke. Det som var alldeles speciellt med dessa biskvier var att smörkrämen inte var så kompaktsom den lätt annars blir
Blanda allt i en ren tio-litershink, täck med plastfoliesom du gör små hål i – och låt brygden stå i lugn och ro i rumstemperatur, minst tre veckor, gärna sex
Rör omtills osten smält. 1vatten. 14 port Ingredienser 0,5 l morötter, rivna (ca 4 st) 1 purjolök, fint strimlad 1 l vatten 2 hönsbuljongtärningar 200 g philadelphiaost, med örter och vitlök 1 krm svartpeppar, nymalenMorotssoppa – gör så här. Koka morötter och purjolök i vatten 5 min
Blanda mjöl och bakpulver och vänd ner det försiktigt omväxlande med mjölken i smeten. Dra bort papperet (pensla med lite kallt vatten så lossnar det lättare) från kakan
Dyra somattan, men det var det värt. Tror det blir sommarens dessert minsann. Antingen vik upp en kant runt om eller skär remsor från den överblivna degen tillatt göra en kant längst ut på rundeln
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.