bär är mycket nyttigare än så, främst på grund av att de innehåller fytokemikalier, eller färgpigment i skalet, som fungerar som starka antioxidanter och skyddar cellerna mot cancer, åldersrelaterade sjukdomar, sänker kolesterolet och hämmar inflammationer
I förra inlägget tipsade jag om bra mat att ha med sig ut på vandring. I detta inlägg tänkte jag ganska kort och lätt gå igenom hur jag gick till väga för att torka maten
Det kanske inte var särskilt jättesmart att tacka ja till att baka ännu en bröllopstårta när man inte har något kök att göra det i, men jag har ju en familj som ställer upp så jag behövde inte tacka nej
Jag skulle hemskt gärna se att du skrev ett eller flera inlägg om bra "övergångsmat" för oss som vill äta mer vegetariskt men har svårt att få till det i köket
Vet att många nu för tiden strävar efter att gå ner i vikt och det finns ju hur mycket tipssom helst om det på nätet, men det finns tyvärr inte riktigt lika mycket fokus på tips hur man istället går upp i vikt
Ägg (inte hela ägg, men vispat ägg går bra att frysa – perfekt till omelett eller äggstanning). Detta är mina tips för att minska matsvinnet som jag tycker har funkat ganska bra förut
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.