Den ena fick laxfyllning, ägg- och kaviarfyllning och ädelostkrämsfyllning, och den andra fick en italiensk fyllning med prosciutto, soltorkad tomatkräm, olivkräm och färskostkräm med vitlökssmak
När brödet är färdiggrillat är det dags att blanda ihop olivkrämen. Olivkräm. Olivkräm. Bruschetta. 1. Börja skiva upp brödet som ni sedan lägger på grillen i 30 sek på vardera sida
Bred på olivkrämen och garnera med små bitar oliver och lite färsk rosmarin. Kör potatis, olivkräm och sardeller i mixern och blanda i ricottan till en jämn smet
Dela ciabattabröden och värm dem hastigt, bred sedan olivkräm på snittytorna. Lammburgare med olivkräm 4 portioner, En medelhavsinspirerad burgare som passar väldigt bra till lite kraftigare mörkrosa roséviner. 2 msk ströbröd 1/2 dl mjölk 600 g lammfärs 1 ägg 3 vitlöksklyftor 1 chili eller 1/2 tsk chiliflakes 2 msk hackad bladpersilja 2 msk hackad färsk mynta 2 tsk spiskummin salt nymalen svartpeppar 4 skivor stark ost 4 ciabattabullar eller liknande 1/2 dl olivkräm eller tapenade grönsallad 1 rödlök 4 feferoni 2 tomater Häll ströbrödet i mjölken och låt det stå och svälla lite. 1/2 dl olivkräm
120 gramOlivkräm – Svarta Oliver från regionen Puglia. 120 gramBasilikapesto, Tomatpesto & Olivkräm. Tomat- & Olivtapenade,Grillad paprika, Marinerad vitlök samt Lättorkade tomater
120 gramOlivkräm – Svarta Oliver från regionen Puglia. 120 gramBasilikapesto, Tomatpesto & Olivkräm. Tomat- & Olivtapenade,Grillad paprika, Marinerad vitlök samt Lättorkade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.