Men med vägledning av Ola så gick det utmärkt. När min dotter och svärson kom från semester i Sundsvall hade de med sig hjortron som de varit ute på en myr och plockat
Tobias Andersson Krögare och kökschef Edsbacka Bistro i Strängnäs. Eftersom vi är i samma veva som Mårten Gås firas så blir första tipset från mig rosastekt gås med rödkål, brysselkål, äpplen och katrinplommon
Tobias Andersson - Krögare och kökschef Edsbacka Bistro i Strängnäs. God fortsättning på det nya året. Nu har man hunnit med att ladda upp batterierna inför ett nytt år av utmaningar och möjligheter, det ser jag fram emot
Servera med rucola eller en klassisk vitkålssallad med olivolja, vinäger, salt och peppar. Toppa pizzan med ruccola och strössla gärna på lite havssalt för extra mums-faktor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.