Skär grönsakerna i skivor på längden, stek hårt i olja. Finhackaingredienserna till dressingen, smakaav med salt, fond, svartpeppar och eventuellt lime och socker
Skala och skär löken i bitar. Skölj, kärna ur och skär paprikan i bitar. Skölj och tärnaauberginen. Fräs kycklingen i matfettet i en stekpannanågra minuter
Strö över lite sallad och solrosgroddar och rulla ihop brödet till en wrap. Blanda crème fraiche, sambal oelek, mangobitarna och fetaosten i en skål till en röra
Minutwrap - Ett nyttigt wrapbrödklart på några minuter. Dagens helt fantastisktgoda lunch. Och vadpassar inte bättre attkombineradennawrap med om inte Minutkyckling från Kronfågel
Strimla kycklingen och lägg i plastpåsentillsammans med vegetabiliskolja och kryddmixen. Blås in lite luft och skaka påsen tills kycklingstrimlorna är helt täckta
För tillfället är jag helt såld på wraps och äter det i stort sett varje frukost. Kanvarieras och smaksättas i det oändliga och är dessutom ett bratortilla substitut till tacos
Men innanjag sticker ut tänkte jagdela med mig av receptet på en mättandetacowrap gjord på ägg. Igår blev det till attplockafram strumpor och höstjackainnanjag åkte in till stan för after work, för fy så jag frös med bara fötter i sandaler och tunn blus på jobbet
Vilken värmebölja. Bad och båtåka för helaslanten, kan det bli bättre. Matiga och enkla luncher behövs och dettahar blivit en liten sommarfavvo, enkel men ändå lite lyxig
Men oj vilken skitnatt. Det känns som attjag inte har sovit en blund. Och min rygg krånglar med mig nu. Det är baraatthoppasatt den här dagen flyter på utanallt för stora hinder
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.