I denna video bjuder jag på ett enkelt recept på grundsmet till pannkakor och våfflor. Börja med att mäta upp havregrynen och mixa med en stavmixer eller matbereda tills havregrynen blivit till mjöl (dvs havremjöl)
Jag köper inte hem sötad yoghurt, sylt, kakor, flingor, hel- och halvfabrikat ochså vidare. Linneas skafferi, en matblogg som jag läser dagligen, skrev ett inlägg om detta häromdagen med hur hon och hennes familj tänker
Smula sönder digestivekexen och blanda ihop dem med smöret. Snart dags att jobba, men jag tänkte jag skulle hinna lägga upp receptet på daimcheeskake som jaggjorde i helgen
Häromdagengjordejag en högrev, igen. Ingen Nina Simone, ingen Ella Fitzgerald inte ens Edith Piaf utan bara total tystnad såjag hör vad jag tänker och i bland tänker jag ganska smarta saker och i bland tänker jag inget alls
Ätes helst med fingrarna till det här. Smeten gjordejag först och ställde i kylen medan jaggjorde i ordning tillbehören som jag höll varma i ugnen (inte lönnsirapen dårå)
Blanda resterande ingredienser till såsenoch häll över. Det finns en hel del rabarberrecept här i Min Lilla Kokvrå, och då inte bara på bakverk och desserter, utan även några maträtter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.