Men idag gjorde jag alltså rostadekikärtor med chilismak, riktigt gott och så enkelt. Hade helt glömt bort att det stod ett paket kikärtori skåpet, skulle testa det här för länge sedan men aldrigblivit av
Dela filéernai små bitar och bryn i ett stekjärn så att bitarnablir genomstekta. klart för ugnen. Hacka purjolöken och lägg längst ner i botten av en glasform och fördela kycklingen över strö på lagom mycket Chiliflarn och svartpeppar
När pumpan är rostat klart iugnen. Ringlalitelättuppvispad kokosgrädde (som jag får genom att köpa Ekologisk Kokosmjölk med Guarnkärnmjöl från Santa Maria se LÄNK HÄR) över soppan och toppa med rostade pumpa- och solrosfrön
Lägg alla dadlar tillsammans med jordnötssmöret i en mixer. Mixatill en jämn smet. Rosta mandlarna i en stekpanna på låg värme i några minuter så att de precis börjar få färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.