Nytt på bakfronten
Bagarbertans baksida
Bagarbertans baksida
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 2 bröd
  • Skållning
  • 260 g vatten
  • 130 g havregryn
  • Ta ut bunken i rumstemperatur
  • Bortgöring (Deg där alla ingredienser blandas i samtidigt)
  • 12 g jäst
  • 200 g vatten
  • 250 - 275 g stenmalet vetemjöl med hög proteinhalt
  • 50 g stenmalet grahamsmjöl (ex. Saltå Kvarn)
  • 60 g stenmalet grovt rågmjöl
  • 10 g hel anis
  • 5 g honung
  • 75 g rågsurdegsgrund
  • 12 g salt (havs-)
  • Äggstrykning
  • Vispa samman
  • 1 ägg 1 gnutta salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.