Blanda ner det i äggsmeten tillsammans med citronskal, hackad mandel och pistagenötter. Låt skorporna eftertorka 30 minuter i 150 grader (de ska kännas torra)
Köttfärsbiffar smaksatta med bl. a vitlöksalt och pizzakrydda (kryddblandning med oregano, mejram och basilika) serverat med råstekt vitlökspotatis och en kall créme fraicheröra med tomat och basilika (använder Crème Bonjours färdiga)
Meat-free Monday är tillbaks med dessa otroligt goda kikärtsbullar. Massor med smak och barnen mumsade i sig dessa precis som om dom vore vanliga köttbullar
Smält smöret tillsammans med saffran, häll över i en bunke och rör ner äggen. Just dessa skorpor må vara det godaste som finns när det kommer till saffran
Blanda ströbröd med kryddor och sedan vatten, låt svälla ett par minuter. Rör sist ner köttfärsen och blanda smeten noga, antingen med slev eller för hand
Forma lite större köttbullar med hjälp av lite vatten i handflatorna, då klibbar det mindre. Servera dessa underbara italienska köttbullar till spaghetti, massa riven parmesan samt lite färsk basilika
några drag med svartpepparkvarnen. Blanda samman ricottaosten med parmesanosten, salta och peppra. Täck botten av en burk (med lock), eller en lite djupare form, med mjölet
Gör goda köttbullar och lägg i såsen och servera med pasta. De italienska köttbullarna. Hacka 1 gullök och 2 vitlöksklyftor , fräs detta med 2 msk smör eller olja ,, fräs med 2 tsk vardera av de torkade kryddorna timjan , oregano o basilika. 2 vitlöksklyftor , fräs detta med. 2 msk smör eller olja ,, fräs med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.