Muffins är faktiskt det bakverk jag gillar allra mest. Går jag in på ett konditori eller liknande väljer jag nästan alltid en härligt, mjuk, välsmakande och saftig muffins
Med inspiration från boken BAKA glutenfritt. )8 bitar. 90 g havregryn250g havremjöl eller bara havregryn 1 knapp msk kokossocker2 tsk bakpulver1 msk fiberhusk50 g kall kokosolja300 g havremjölkBlanda allt väl i en bunke, låt stå i 15 min
1. Blanda mjöl, havregryn bakpulver, socker och salt i en bunke. Skär smöret i bitar och blanda ner det. Finfördela smöret med fingrarna till en grynig massa
Serveras nygräddade med smör, lite marmelad och en god ost. Har bakat havrescones till frukost som vi strax ska hugga in på, men tänkte att ni kanske också ville ha ett frukosttips först
Matiga havrescones Du behöver. Matiga havrescones. Glad påsk på er. Tänkte att ni skulle få ett litet frukosttips om ni har tänkt att äta något annat än ägg förstås ha ha
Men oavsett om det regnar eller solen skiner är det aldrig fel med nygräddade frukostfrallor. Långfrukost på altanen med gassande morgonsol det är verkligen helt underbart
Detta enkla frukostbröd kräver bara en omgång jäsning och går snabbt i ugnen. Smaken påminner om polarbröd kombinerat med tekakor och är helt klart godast när de kommer direkt ur ugnen
Igår kväll hade jag tea-party i Linas Kök och jag bakade helt underbart goda havrescones. -P Jag älskar scones, framför allt dom jag brukar äta när vi är i USA och reser
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.