Vips, så hade halva veckan gått. Vilket betyder att det är lite mindre av januari kvar. Idag är det endast -16, så det är ju bara att ta på sig t-shirt och shorts
Jag skulle få långväga besök och ville servera något gott till middag. Efter lite funderingar och vånda så beslöt jag mig för att bjuda på en fläskfile gryta
Denna kycklinggryta är enkel att göra, smakrik och väldigt god. Jag valde att servera med lätt stekta nudlar denna gången, men den är minst lika god med ris
Hittade en bit hjortkött långt in i frysen och det passar väl bra så här i höstrusket. Ytterlår lämpar sig utmärkt till ett långkok i gryta så det fick det bli
Grytor, stuvningar och såsiga rätter smakar nästan ännu bättre dagen efter. Det här är en väldigt uppskattad kycklingrätt som jag gjort flera gånger i olika varianter
En god och lättlagad gryta som blir mycket mat (typ 10 portioner eller så). Den här fick jag hemma hos mamma för en massa år sedan och den gick då under namnet ”kreolskans söndagsgryta” om jag inte minns fel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.