Supergoda, glutenfria, goda, nyttiga scones. Forma sconesen som du vill ha dem, jag brukar göra en stor boll, platta ut lite och skåra så att det blir fyra bitar
Till helgen finns det tid att pyssla lite extra i köket, och jag och barnen svänger då och då ihop några scones till frukost – en god och mycket trevlig start på dagen
Mitt recept på LCHF scones flöder flitigt på instagram. Det är många MÅNGA som lägger ut bilder på LCHF scones och det känns alltid kul när källan visas
Det är få saker som är så gott som scones. Förra helgen snodde vi ihop scones på morgonen och det är något visst när de kommer ut, rykande heta, ur ugnen och när man sen bryter upp dem och den här fantastiska smördoften slår emot en
Lyxa till tillvaron med nybakadescones. Kanske lite pannkakor, frallor från bageriet eller egna kalljästa, bär osv men scones är något som ofta finns till söndagsfrukosten
Ska bjuda på lite bra rätter framöver men nu till en lite mer onyttig klassiker som jag slog till på att laga i morse (fast klockan redan var halv tolv på förmiddagen så kallar vi det morgon) scones
Pojkvännen bestämde sig för att ställa sig och baka scones imorse. Scones ska ju vara enkelt och gå fort, därför blandar du helt enkelt bara ihop alla ingredienserna och gör dem till två bullar
De håller ihop bra, är saftiga och smakar ljuvligt nybakade. Det gjorde jag med de här sconesen. Forma 4 stycken scones och snitta kors på ytan av bullarna
Man går upp en halvtimme tidigare och svänger ihop lite scones, tar fram en bricka och dukar fram smör, marmelad och varmt te och sedan tar man med sig allt och kryper ner i sängen igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.