Sådär då var två sorters grönsaker med i maten utan att man ens tänker på det. Måste ni tänka påatt ha grönsaker/frukt till eller gör ni bara det automatiskt (det gör jag)
Något som också var kul var att Kerstin Rodgers, drottningen av Suppercubs var i Sverige, bland annat för att besöka mig, och en annan nystartad middagsklubb i Göteborg
Scan har försett mig med prov på en ny produkt som jag ärligen kan säga att jag innerligen gillar. Men det är ju också bra för grisarna, rapsolja är nyttigt och framförallt, det är svenskt
Detta går bra att göra dagen innan man ska ha dem. Okej här kommer lite recept som ni bad om, först ut hittar ni fyllda krustader som vi har till jordgubbar och bubbel på Midsommaraftonsmorgonen
Att ta fram matenpå morgonen från frysen eller kvällen innan och kanske till och med strimla köttet och de grönsaker som passar att skära och sen förvara i en bunke i kylen
Pajskalet gör jag alltid detsamma oavsett vilken matpaj jag lagar. En perfekt sätt att starta veckan på, du rensar bort helgens godsaker och blandar ihop dem till en endaste maträtt, kan knappast bli bättre
Soppa på egen hemgjord buljong är både gott, nyttigt och billigt. Var du halvkass påatt stycka kycklingen lär det finnas nog kött kvar för en soppa till två personer
Detta recept passar bra attlaga någon/några dagar efter att man nyligen grillat. ) där det gör nytta eftersom olja brinner bra och energin i oljan kan frigöras
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.