Till detta serverar jag en squash fräst i olivolja och timjan samt fint skivade päron som jag ringlade fin maskrossirap från Åre Mathantverk över, det gifte sig otroligt fint i munnen
Nattjäst bröd, hur smidigt och gott är det inte. Jag älskar nattjäst och jäser det oftast i rumstemperatur vilket jag tycker är bra för det blir så segt och gott
Men ändå fick jag inte nog av dessa underbara bär och tog en liten skål med mig ut i ett litet skogsparti nära där vi bor och plockade ett par deciliter som räckte till denna söta, sega och goda kaka
En nypa flingsalt. Denna päronoch äppelpaj är enkel att baka och otroligt smarrig. Blanda sen ihop havregryn med socker, vetemjöl, mandel, bakpulver, vaniljsocker och salt
Hittade lite nya, spännande produkter på Coop förra veckan. Märket är Simsalabim och i den här kylen hittade jag kycklingkebab, nötkebab, kebabbröd och olika såser
Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad. Och supergod så klart. Den är varsamt sötatoch rostad, full med bra fetter, fibrer, vitaminer och mineraler
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.