Kör mjöl, smör och florsocker i matberedaren (eller nyp ihop den för hand såklart). Jag erbjöd mig att köpa med lite fika vilket fru A tyckte var en bra idé
Blanda alla ingredienser och häll över kokande vatten. Låt svälla 15 minuter. Häll upp på ett bakplåtspapper och lägg ett bakplåtspapper över och tryck/ kavla ut tunt och jämt
Den första blev ju inte helt lyckad, gjorde en ny omgång igår och nu blev det perfekt, blev som fudge skall vara, står inget i receptet hur länge den skall koka men jag kokade den till 116 grader
Nu har min surdeg fått komma till många nya hem & ska få komma till många fler. Så här efter jul- & nyårsfirandet verkar det som många slagit in på en hälsosammare bana
1 dl tomatsås med basilikasmak. Lägg skivorna på en plåt med bakplåtspapper på och grädda i mitten av ugnen i 225 grader tills de har blivit gyllene och smördegen ser färdig ut. 1 dl tomatsås med basilikasmak
Men en av de saker jag lagat i jobbsammanhang är i alla fall den här fantastiskt trevliga rabarberdesserten, och den vill jag verkligen dela med mig av
Jag äter mina antingen med lite bär och grädde eller som toast. Gjorde en ny laddning våfflor till frysen häromdagen, perfekt att ta fram och rosta på morgonen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.