50 minuters
tid när olika personer frågade när bussen skulle gå…och snabbt kom vi in i att i Spanien stressar man inte…
12 druvor
och precis på tolvslaget så slås det i en gongong varje sekund och då ska man äta upp en druva på varje slag….svårare än man kan tro Så många druvor man hinner med så många önskningar slår in.
På nyårsaftonvill man helt klart äta något gott, gärna till förrätt, huvudrätt och efterrätt. Själv tycker jag det är roligt att testa på nya saker, även om det kan vara vanskligt att göra en rätt man aldrigätittidigare för första gången när gästerna sitter och väntar
Och här kommer efterrättstipsen. Jag kommer att fylla på med recept ända ini kaklet. Så har niinte bestämt er för vad ni ska äta, så kikainlite då och då
Nyårsafton närmar sig och förväntningarna är som alltid höga, godaste maten ska serveras i vackraste klänningen, finaste champagnen ska drickas med de bästa vännerna och man ska vara på sitt allra soligaste humör
Nä, det är inte så att vi ska äta så mycket som tolv rätter av varje, jag tänkte bara ge mina bästa tips från arkivet så ni får liteinspirationtillnyårsmaten
På nyårs afton så var vi tre familjer som träffades. numera är ju en del av våra barn lite större och ville vara på egna festligheter men vi täffas ändå och de mindre barnen
Jag som hellre väljer en förrätt framför en efterrätt, måste faktiskt erkänna att denna nyårsefterrätt var särledes bra, så bra att jag vet att den kommer att vara ett stående inslagimin dessertrepertoar
Desserten på Nyår satt som en smäck. Hej igen. Det godaste jag ätit på länge faktiskt. Receptet finns att hittalite var stans på nätet så jag vet interiktigt vem som uppfann det
Här kommer några bilder från vår mysiganyårsafton. Ikrispig kyla skålade viin tolvslaget, och en del raketer smälldes även av till pappor och barns stora glädje
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.